PlayStation Now aduce în luna septembrie Final Fantasy 7, Tekken și multe altele jocuri

Într-un articol de blog postat la începutul săptămânii, Sony a dezvăluit ce jocuri se vor alătura serviciului PlayStation Now luna aceasta. Utilizatorii vor avea acces la versiunea originală Final Fantasy 7, Tekken 7, Killing Floor 2, Moonlighter, Pathfinder: Kingmaker și Windbound, cu mențiunea că Tekken 7 va fi disponibil doar până pe 28 februarie 2022.

Jocul original Final Fantasy 7 a fost lansat inițial în 1997 pentru prima consolă PlayStation, iar de atunci, Japanese Role-Playing Games a fost unul dintre cele mai apreciate jocuri din toate timpurile, care a transpus pe micile ecrane unul dintre cei mai iconici răufăcători din seria Final Fantasy. 

Pentru fanii jocurilor de luptă, Tekken 7 este cea mai potrivită alegere pentru această toamnă. Jocul folosește „bătălii cinematografice și dueluri intense” pentru a spune povestea clanului Mishima și pentru a oferi o varietate de lupte sângeroase. 

Killing Floor 2 este un joc de supraviețuire în grup, unde jucătorii pot face echipă cu alți cinci participanți pentru a învinge valurilor de monstruozități la care sunt supuși în călătoria lor. 

Windbound este un joc de supraviețuire al grupului de dezvoltatorilor independenți de la 5 Lives Studios care oferă gamerilor posibilitatea de a se pune în pielea lui  Kara, un războinic naufragiat pe Insulele Interzise care trebuie să folosească „resursele bogate ale frumosului teritoriu” pentru a supraviețui pericolului și pentru a găsi o cale spre acasă. 

Moonlighter este un alt joc creat independent care stabilește un mediu complet diferit. Jocul este un Japanese Role-Playing Game de acțiune, avându-l în prim plan pe negustorul Will, care se confruntă cu tot felul de pericole în urmărirea visului său de a deveni un erou.

Articolul precedent

Sezonul 2 „Demon Slayer”: când va fi lansat și la ce ar trebui să ne așteptăm

„Cookie Clicker” a devenit rapid unul dintre cele mai populare jocuri de pe Steam

Articolul urmator
Articolul precedent

Sezonul 2 „Demon Slayer”: când va fi lansat și la ce ar trebui să ne așteptăm

„Cookie Clicker” a devenit rapid unul dintre cele mai populare jocuri de pe Steam

Articolul urmator