Cele mai importante produse de gaming

Atunci cand vrei sa fii un gamer adevarat, ai nevoie, inainte de toate, de un echipament corespunzator. Vorbim aici despre numeroase accesorii care iti pot imbunatatii abilitatile, oferindu-ti nivelul de confort dorit, in special atunci cand iei parte la competitii extrem de antrenante. Cu ajutorul lor, poti sa iti construiesti o experienta veritabila in domeniul gaming-ului, fara sa afectezi propriul organism, ci chiar sa iti pui in aplicare pasiunea pentru jocuri!

1. Mouse-ul potrivit de gaming

Fie ca obisnuiesti sa te joci pe laptop sau desktop, ai nevoie de un mouse performant care sa iti ofere toate calitatile necesare pentru o sesiune de gaming de succes. Spre deosebire de modelele clasice, cele special concepute pentru jocurile video dispun de diverse butoane suplimentare, alaturi de functii programabile care fac intregul joc mult mai placut. In acelasi timp, dispun de o forma speciala si economica, avand diverse LED-uri care isi pot schimba culoarea in functie de necesitati.

In functie de preferintele tale, te poti orienta catre un model cu fir sau unul de tip wireless, cunoscand in prealabil care sunt avantajele si dezavantajele fiecaruia in parte.

2. Tastatura optima

La randul ei, inclusiv tastatura aleasa se poate integra in categoria celor cu fir sau fara fir. In timp ce primul model are un pret mai mic, cel de-al doilea este deseori mai costisitor, insa iti va oferi posibilitatea sa te joci de oriunde iti doresti. In ceea ce priveste persoanele care aleg o tastatura pentru gaming, acestea trebuie sa aloce o atentie deosebita si mecanismului ei, alaturi de functia pooling rate. Nu uita nici despre urmatorul raport, respectiv faptul ca o tastatura mai mare iti ofera o viteza de raspuns mult mai buna.

3. Alegerea ochelarilor

Dat fiind faptul ca lumina pe care o pun la dispozitie ecranele monitoarelor ne afecteaza, intr-o masura mai mare sau mai mica ochii, este esential sa porti o pereche de ochelari de gaming corespunzatoare. Vorbim aici despre un model care poate sa previna cu succes durerile de cap, alaturi de senzatia de oboseala pe care o putem avea atunci cand ochii sunt expusi prea mult timp la lumina artificiala. Potrivit specialistilor, este indicat sa ne orientam catre o pereche de calitate, care este accesorizata cu factor de protectie de cel putin UV400. La randul ei, aceasta va putea sa filtreze cu succes spectrul de lumina albastra, in ciuda faptului ca pretul de lista este unul destul de ridicat.

4. Scaunul corespunzator de gaming

Un alt element care ar trebui sa se regaseasca pe lista produselor de gaming cele mai importante este reprezentata de scaun. Spre deosebire de cele comune, acesta iese in evidenta nu doar prin aspectul diferit, ci si prin functiile acestuia extrem de eficiente. Vorbim aici despre faptul ca cele mai multe modele prezentate inclusiv pe blogul Adrianix vin accesorizate cu un spatar reglabil, perne lombare, brate laterale ajustabile si chiar un suport pentru picioare. In functie de resursele financiare de care dispui, te poti orienta inclusiv pentru cele confectionate din materiale textile sau piele, precum si catre cele care sunt dotate cu boxe integrate.

Avand la dispozitie cele mai importante produse de gaming, te poti bucura de intreaga experienta a jocurilor la tine acasa, stiind in prealabil ca nu iti afectezi organismul in nici macar un fel!

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>