Zeri este cel mai nou campion al League of Legends

Dezvoltatorul de jocuri nu a anunțat încă abilitățile lui Zeri din Zaun, însă pagina sa de campioană spune că este o trăgătoare de elită, cu skilluri și puteri nemaiîntâlnite. Această descriere face să pară că Zeri va fi un ADC plin de energie, cu tematică electrică, cu atacuri și mișcări rapide. 

 „O tânără încăpățânată și plină de viață din clasa muncitoare, Zeri își canalizează magia electrică a-și încărca arma electrică și pe ea însăși la comandă. Puterea ei volatilă îi oglindește emoțiile, scânteile reflectând abordarea sa fulgerătoare față de viață. Profundă și plină de compasiune față de ceilalți, Zeri poartă dragostea familiei și a casei sale în fiecare luptă. Zeri crede că un adevăr este sigur: susține comunitatea ta și aceasta te va sprijini”. 

Desigur, va trebui să așteptăm până când Riot își arată întregul kit pentru a vedea cu exactitate ce știe să facă noul erou. Pagina de campioană a lui Zeri dezvăluie, de asemenea, că face parte din clasa muncitoare, iar singurul său campion înrudit în acest moment este Ekko. Deși nu există informații care să confirme, prezența sa și legătura de sânge ar putea fi o parte importantă a sezonului 2 Arcane, sau cel puțin o parte din viața lui Ekko în Zaun cu familia de neadaptați pe care îi protejează și o conduce. Nu se știe încă când va fi lansată Zeri, însă mai multe informații vor fi dezvăluite în zilele următoarele. Jocul complet se așteaptă să apară peste câteva săptămâni. 

Sursă: polygon.com

Articolul precedent

Senua’s Saga: Hellblade II primul joc confirmat pentru noile console Xbox

Last Days of Lazarus beneficiază de un prolog gratuit

Articolul urmator
Articolul precedent

Senua’s Saga: Hellblade II primul joc confirmat pentru noile console Xbox

Last Days of Lazarus beneficiază de un prolog gratuit

Articolul urmator