Top 3 shootere noi pe care să le joci folosind monitorul de gaming HUAWEI MateView GT

Dacă noul ecran de jocuri MateView G de la Huawei v-a stârnit interesul, specialiștii de la Go4it au întocmit o listă de jocuri pe care le puteți testa. Toate aceste titluri sunt jocuri rapide care necesită reflexe imediate și răspunsuri precise. Iată o listă cu cele mai tari shooter-e pe care să le încerci pe HAUWEI MateView GT. 

1. Halo Infinite

În 2021, renumita serie de shooter-e Halo revine cu noul Infinite, cel mai așteptat joc al francizei de până acum. Nu numai că a fost lansat pe PC în aceeași zi cu versiunea Xbox, însă modul multiplayer este gratuit, conținutul putând fi accesat prin aplicația Xbox / Game Pass sau direct de pe Steam. 

Între întâlnirile multiplayer cu prietenii, vă puteți relaxa explorând Zeta Halo, un nou inel care amenință dispariția rasei umane. Master Chief, împreună cu AI The Weapon și enigmaticul pilot, se confruntă cu trupele extraterestre The Banished pentru a opri restaurarea inelului și pentru a afla secretele care se află sub suprafața lui. Pentru prima dată în istoria francizei, campania Halo Infinite are loc într-o lume complet deschisă pe care o poți explora în timpul liber. 

2. Far Cry 6 

Jocul combină o poveste captivantă despre locuitorii din Insula Yara care se răzvrătesc împotriva dictatorului Anton Castillo cu un rol de acțiune palpitant. Jucătorii care preiau rolul lui Dani Rojas au control complet asupra insulei, pe care o pot explora și elibera folosind unele dintre cele mai ingenioase arme improvizate. FarCry 6 vă permite, de asemenea, să abordați acțiunea din Yara cu un însoțitor dacă nu doriți să jucați de unul singur. 

 3. Call of Duty Vanguard

Pe măsură ce povestea din Battlefield avansează în viitor, Call of Duty revine în al Doilea Război Mondial, de data aceasta cu o singură trupă de soldați care luptă de partea Aliaților pentru a împiedica forțele germane să se reorganizeze după moartea lui Hitler. Campania te pune în pielea celor cinci eroi în situații de luptă din întreaga lume, inclusiv Germania, Africa, Rusia și alte locații. 

Modul de joc multiplayer din Call of Duty Vanguard este unul fantastic, cu moduri de joc clasice, care includ aproape 20 de hărți, arme complet personalizabile și un nou scenariu numit Champion Hill, în care echipa ta de doi sau trei jucători se confruntă cu alte șapte echipe în runde scurte. Pe lângă jocul multiplayer, există și opțiunea de cooperare Zombies, precum și un nou teren Pacific pentru Warzone care folosește arme Vanguard. 

Sursă: go4it.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>