Căști wireless TW Deepbass TWS-X5

Cele mai bune căști fără fir vă vor elibera de inconvenientul ascultării prin intermediul celor cu cablu. Imbunătățirile aduse conectivității Bluetooth au produs o mulțime de căști fără fir cu un sunet nemaipomenit, care vor încânta pe orice amator de muzică.

Căștile fără fir se numără printre cele mai performante şi de lungă durată.

Cel mai important lucru de căutat în cele mai bune casti wireless este durata de viață a bateriei. Cele mai multe dispozitive au o durată de viață estimată a bateriei sau numărul de ore pe care compania spune că dispozitivul îl poate avea cu o singură încărcare. Majoritatea căștilor fără fir sunt evaluate pentru 5 până la 8 ore, în timp ce căștile Bluetooth pot dura aproximativ 25 de ore sau mai mult.

Un alt factor important este designul. In funcție de modul în care vă place să le folosiţi, este posibil să doriți să utilizați căști wireless on-ear, over-ear sau in-ear.

Să nu uităm de accesorii. Dacă doriți să cumpărați căști fără fir, uitați-vă la accesoriile incluse în pachet. Trebuie să existe un cablu auxiliar, o cutie de păstrare a acestora, un cablu de încărcare și un ghid de utilizare.

Deoarece căștile on-ear au o durată de viață mai scurtă a bateriei decât căștile over-ear, există posibilitatea ca acestea să fie încărcate mai des.

Cele mai bune casti wireless pot fi testate după design, confort, caracteristici, performanță și valoare.

Utilizăm un proces de revizuire riguros, comparând produse cu caracteristici și prețuri similare.Fiecare pereche este purtată pe parcursul unei săptămâni timp de 2 ore o dată. În această perioadă de testare, personalul evaluează confortul, ușurința în utilizare și, bineînțeles, calitatea audio. Ascultăm câteva melodii predeterminate care acoperă o serie de genuri, inclusiv hip-hop, rock, jazz, clasic și R&B și evaluăm volumul şi claritatea.

Referitor la caracteristici, testăm eficiența anulării active a zgomotului, raza de acțiune Bluetooth și durata de viață a bateriei. Pentru modelele axate pe fitness, testăm pentru a vedea cum rezistă la antrenamente viguroase, evaluând atât cât de sigur se potrivesc în timp ce facem exerciții, cât și cât de bine gestionează zgomotul ambiental.

Căștile TWS X5 îți oferă o calitate înaltă pentru apeluri și redare de muzică prin cea mai recentă tehnologie de reducere a zgomotului, dar și prin funcția stereo.

Deţin un design stabil fără a exista pericolul de a le pierde din urechi și o redare foarte clară a sunetului cu bass extraordinar la orice volum.

Căștile pot fi folosite în orice moment al zilei: la sport şi chiar dacă plouă afară, deoarece acestea  sunt  impermeabile.

Acest model de căști wireless permite utilizatorului să preia apeluri și să controleze volumul şi melodiile preferate, fără ca el să interacționeze cu telefonul.

Carcasa poate încărca aceste căști wireless timp de 4 ore, iar timpul total de folosire este de până la 16 ore.

Microfonul care este integrat este de înaltă calitate, permițând astfel o redare clară a vocii, atunci când se efectuează apeluri handsfree.

Întrucât au o formă ergonomică și discretă, aceste căști se potrivesc perfect în orice buzunar sau geantă.

Specificații:

  • Microfon: Da
  • Culoare: Alb şi negru
  • Distanța de transmisie: 13m
  • Versiune Bluetooth: V5.0
  • Model: TWS X5
  • Frecvența: 20Hz – 20kHz
  • Timpul de încărcare al carcasei: 1,5 ore
  • Timp de vorbire şi ascultare: 3-4 ore
  • Gradul de rezistență la apă și praf: IPX4
  • Baterie: 35 mAh: căști, 250 mAh: cutia de încărcare

Caracteristici generale

Stil – In ear

Tip conectivitate – Wireless

Brand compatibil – Universal

Model compatibil – Universal

Conectivitate – Bluetooth

Funcții – Clasa de protecție IPX4: oferă rezistență la apă și transpirație

Tehnologii – Bluetooth 5.0

Material – ABS, Plastic şi Silicon

Conținut pachet – Cablu micro USB

Culoare – Alb şi negru

Caracteristici tehnice

Rază de acțiune – 10 m

Răspuns în frecvența – 20 -20,000 Hz

Timp operare – 3.5 h

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>